Lokacija - SHOWderica | Music | Art |Sport Festival 2017
SHOWderica je festival koji organiziraju studenti za studente, mlade, stare i svu ostalu ekipu! Festival je smješten na obali jezera Šoderice. Dvodnevni program festivala je popunjen s radionicama, izložbama, sportskim turnirama, večernjim koncertima i mamuranjem.
Festival, glazbeni festival, SHOWderica, jezero Šoderica, koncerti, radionice, sport, Me as well, One step away, Mašinko, Koprivnica, zabava, kampiranje,
182
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-182,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

LOKACIJA I RASPORED

“Podravski biser”, jezero Šoderica nalazi se 15-ak kilometara od Koprivnice. Smještena je na prvoj dravskoj terasi, te se nalazi 400-500 metara od rijeke Drave. Jezero je primjereno za turizam, kupanje, sport, ribolov i odmor.

Uređene plaže, nekoliko ugostiteljskih objekata, kamp, te bogata flora i fauna jedinstvena je pozivnica za vikend izlet na prekrasni “Podravski biser”

 

Zagreb – 104km

Varaždin – 62km

Bjelovar – 58km